Image module

Scorion voor professionals

Professionals uit verschillende vakgebieden gebruiken Scorion om hun regelmatige leervoortgang te evalueren. Persoonlijke vooruitgang kan gemakkelijk, op elk moment en digitaal worden getoond op een dashboard.

Scorion voor professionals

In de professionele setting wordt Scorion op verschillende manieren toegepast. In ziekenhuizen wordt het platform gebruikt om het Individueel Functioneren van Medisch Specialisten (IFMS) te registreren, maar ook als kwaliteitspaspoort voor verpleegkundigen om aantoonbaar bekwaam te blijven. Ook wordt Scorion ingezet voor kwaliteitsvisitaties en functionerings- en jaargesprekken.

Hoe wordt Scorion door professionals gebruikt?

Slide Online 360-graden Feedback voor alle medewerkers in het UMCG Alle medewerkers van het UMCG kunnen 24/7 een 360 graden feedback portfolio aanmaken. Snel, eenvoudig en veilig. Self service model noemen we dat! Meer lezen Slide Evaluatie Individueel Functioneren (EIF) Sociaal Geneeskundigen door het KBSG Het KBSG en Parantion hebben een Evaluatie Individueel Functioneren (EIF) dossier ontwikkeld. Elke sociaal geneeskundige kan hiermee voldoen aan de nieuwe eisen ten aanzien van herregistratie die ingaan per 1 januari 2020. Meer lezen Slide Volledig digitaal portfolio voor de medisch specialist Alle medisch specialisten krijgen een digitaal portfolio om IFMS te kunnen doen en een POP bij te kunnen houden. Meer lezen

Heb je een vraag?

We helpen je graag

Neem contact op