Dataveiligheid

Scorion en dataveiligheid

De veiligheid van gegevens is voor ons bijzonder belangrijk. Daarom is Parantion nu voor de vierde keer ISO:27001 en NEN:7510 gecertificeerd.

Wat is een ISO:27001-certificering?

Een ISO:27001-certificering is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Om deze reden heeft Parantion een informatiebeveiligingsbeheersysteem geïmplementeerd dat de basis vormt voor de bescherming van vertrouwelijke gegevens. Door de informatiebeveiliging van onze IT-processen voortdurend te optimaliseren, garanderen wij de IT-beveiliging op alle niveaus. Onze maatregelen hebben ook betrekking op andere gebieden, zoals communicatiebeveiliging, de ontwikkeling en het onderhoud van systemen en operationele en personele beveiliging. Er is immers een holistische aanpak nodig om gegevens daadwerkelijk te beschermen. Daarnaast werkt Parantion uiteraard met gegevensverwerkingsovereenkomsten en ziet zij zich als gegevensverwerkend bedrijf verplicht om vertrouwelijk, verantwoord en veilig met uw gegevens om te gaan.

Documenten

Voor de veiligheid van jouw en onze data hebben we een aantal overeenkomsten bepaald die van toepassing zijn wanneer je onze producten gebruikt. Hieronder kun je deze lezen (Door op de links te klikken verlaat je scorion.nl en ga je naar parantion.com):

Algemene voorwaarden

End-user License Agreement (EULA) 

Privacy Statement

Verwerkersovereenkomst

Verklaring van Toepasselijkheid ISO:27001

Verklaring van Toepasselijkheid NEN:7510

English

Declaration of Applicability ISO:27001

Heb je vragen over gegevensbeveiliging?
We helpen je graag

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van Scorion?Meld je dan hier voor onze nieuwsbrief aan!

Kennisgeving gegevensbescherming:
Je gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven. Je e-mailadres zal ook niet worden gebruikt voor enig ander doel dan om je de nieuwsbrief toe te zenden. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief. Door je af te melden, trek je automatisch je toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief in.