We leveren betere studenten en professionals door het inzicht dat Scorion ons geeft. Met Scorion wordt iedere activiteit een leermoment. Door dit permanent te toetsen krijg je maximaal inzicht in het leerproces.

Het online platform van Scorion bestaat uit verschillende modules. Denk aan evaluaties (zelf- en peerevaluaties), feedbackformulieren (360 graden feedback en IFMS groepsfeedback), bevoegd- en vaardigheden modules (privilege- en kwaliteitspaspoorten en toetsmodules) en een compleet e-portfolio.

Scorion is te gebruiken in vele branches zoals: onderwijs (geneeskundige opleidingen, artsen in opleiding, HBO en MBO opleidingen), zorg (tandartsen, ziekenhuizen) en het bedrijfsleven.

Geinteresseerd in Scorion?
Vraag meer informatie aan!
Image module

Hoe werkt het?

Scorion verzamelt data over een individu en geeft inzicht in talentontwikkeling. Tijdens het gebruik van een module wordt veel data gecreëerd en opgeslagen. In een overzichtelijk dashboard worden de resultaten van de evaluaties, beoordelingen en feedback weergegeven.  Hierdoor is de voortgang in één oogopslag inzichtelijk. En met één druk op de knop ontvang je een heldere rapportage. Elke module wordt op maat ingericht, waardoor het volledig aansluit op jouw wensen.

Scorion staat in een private cloud. Dit betekent dat de data in een apart deel in het datacenter wordt weggeschreven. Omdat deze cloud een online toepassing is, kun je altijd en overal inloggen, als je internet hebt natuurlijk.

Privacy & Veiligheid

In Scorion wordt veel data verwerkt van medewerkers en studenten. In het kader van dataveiligheid is het daarom belangrijk dat de data veilig wordt bewerkt. Scorion is in het bezit van een ISO:27001 en NEN:7510 certificaat. Deze certificeringen garanderen dat de data wordt bewerkt op het niveau van een EPD (Elektronisch Patiënten Dossier). Hiermee voldoet Scorion aan de hoogste norm op het gebied van informatiebeveiliging.

Koppel

Scorion is een cloudoplossing. Hierbij is het belangrijk dat gebruikers makkelijk en veilig toegang hebben tot Scorion. Daarom is er een koppeling met SURF conext. SURF conext regelt de authenticatie en autorisatie centraal, zodat gebruikers veilig en makkelijk met hun instellingsaccount kunnen inloggen in Scorion.

SURF conext is slechts één van de vele koppelingen die mogelijk is met Scorion. Zo zijn er instellingen die gebruik maken van een koppeling met Blackboard of bijvoorbeeld GAIA voor de registratie van punten.

Door het realiseren van een koppeling is het mogelijk om data zowel te importeren in Scorion als te exporteren vanuit Scorion. Zo kunnen bijvoorbeeld persoonsgegevens van studenten of medewerkers eenvoudig in Scorion geïmporteerd worden. Opgeslagen data, zoals beoordelingen, cijfers of feedback kunnen eenvoudig geëxporteerd worden naar andere systemen en applicaties.

Een koppeling wordt altijd afgestemd op jullie wensen. Door het toepassen van verschillende technieken is het bijna altijd mogelijk om een koppeling te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Configureer

Creëer zelf jouw portfolio.

Waarom Scorion?

Meeschalen is hogere respons!

Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt. Scorion schaalt mee en blijft goed lees- en invulbaar.

Maak je vragenlijst op desktop, laptop of tablet

Jij als onderzoeker kunt op ieder device inloggen een vragenlijst maken, versturen, de data inzien en een rapport maken. Of het een desktop, laptop of tablet is, dit maakt niet uit. Hierdoor wordt het doen van onderzoek nog gemakkelijker!

Feedback inspreken, geen probleem

Spreek je feedback in op tablet of mobiel.

Herkenbaar voor je klanten

Je resultaten of die van je medewerkers/studenten staan in een rapportage in eigen huisstijl.

Eigen Content Management Systeem (CMS)

eigen vragenlijsten, toetsformulieren, privileges maken en onderhouden

Voortgang in een dashboard

Hoever ben je in je ontwikkeling? Wat heb je nodig om vooruit te komen? Dit is een oogopslag inzichtelijk.

Essentieel voor goede communicatie

Resultaten wil je vaak presenteren of zijn een onderbouwing van bepaalde keuzes die je maakt. Je genereert gemakkelijk een rapport waarin met duidelijke grafieken de resultaten worden weergegeven. Je rapport kan je realtime op je scherm of middels een PDF inzien.

Gebruik Scorion waar en wanneer je wilt

Scorion staat in een private cloud, wat betekent dat de data in een apart deel in het datacenter wordt weggeschreven. Omdat deze cloud een online toepassing is, kan je altijd overal inloggen, mits je internet hebt natuurlijk.

Zien hoe jouw bedrijf scoort in de branche

Zie hoe jij scoort ten opzichte van anderen of vergelijk je resultaten met die van andere organisaties uit de branche.

Privacy & Veiligheid

Scorion voldoet aan de hoogste norm voor informatiebeveiliging door ISO:27001 en NEN:7510 certificering. Je privacy is 100% gewaarborgd en de data is en blijft van jou.

Geinteresseerd in Scorion?
Vraag meer informatie aan!

Onze folders:

Nederlands:

Of download hier

English:

Or download here