Image module

Scorion: Flexibel en programmatisch leren op de werkplek

Scorion is het veilige portfolioplatform voor programmatisch toetsen in het onderwijs van studenten en professionals. Met het Scorion e-portfolio kunnen gebruikers alle formulieren digitaal en snel invullen en in één oogopslag hun eigen voortgang bekijken.

Wat is Scorion?

Scorion wordt al meer dan tien jaar gebruikt als portfolioplatform voor studenten in het onderwijs en voor professionals die werkzaam zijn in bedrijven en instellingen. Het portfolio is speciaal ontwikkeld voor programmatisch toetsen en individuele leertrajecten. Door het digitaal invullen van assessments kunnen studenten en professionals aantonen waartoe ze echt in staat zijn – ze zijn aantoonbaar bekwaam voor hun (toekomstige) beroep.

Scorion past zich naadloos aan elk curriculum aan. Met behulp van een eigen datamanagementsysteem kunnen onderwijsinstellingen zelf het portfolio beheren en nieuwe assessments aanmaken. Dataveiligheid speelt hierbij een grote rol. Parantion, ontwikkelaar van Scorion, is ISO:27001 en NEN:2510 gecertificeerd en heeft daarmee de hoogste standaard van databeveiliging.

Waarom Scorion?

Toegang via alle devices

Scorion kan worden gebruikt via de browser opuw laptop of desktop, maar ook via mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones.

EPA's

Het Scorion e-portfolio ondersteunt Entrustable Professional Activities voor praktijkgerichte opleidingen.

Eigen CMS

Met behulp van een eigen contentmanagementsysteem kan de instelling het portfolio na de implementatie zelfstandig ontwikkelen en aanpassen.

Programmatisch Toetsen

Door de ondersteuning van meer dan twintig verschillende toets processen bevordert Scorion flexibel en persoonlijk onderwijs.

Dataveiligheid

Scorion is ISO:27001 en NEN:7510 gecertificeerd. Dit betekent dat we verantwoordelijk, veilig en vertrouwelijk met gegevens omgaan.

Gebruiksvriendelijke apps

Onze apps zorgen ervoor dat taken, toetsen en feedback op elk gewenst moment aan Scorion kunnen worden toegevoegd.

Onderwijskundige ervaring

Met meer dan tien jaar ervaring in de implementatie van e-portfolio’s en professionele expertise op het gebied van onderwijskunde werken we samen met instellingen aan de digitalisering van processen.

Alles in één overzicht

De overzichtelijke en heldere dashboards bieden gebruikers altijd en overal inzicht in hun eigen ontwikkeling.

Professionele implementatie

Scorion wordt op maat aangepast aan het curriculum van de opleiding – en niet andersom.

Heb je een vraag?

We helpen je graag

Neem contact op