360-graden feedback bij Wenckebach Instituut – UMCG

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Professionals

Alle medewerkers van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) kunnen 24/7 een 360 graden feedback portfolio aanmaken. Snel, gemakkelijk en veilig. Wij noemen dit het selfservice model!

Het Wenckebach Instituut gebruikt Scorion voor verschillende soorten assessments. Zoals: Individuele Feedback (IFMS), 360-graden feedback, KPBO en de opleidingsthermometer worden allemaal door Scorion ondersteund. Dankzij het Self-service model voor medewerkers behoren veel administratieve handelingen voor het Wenckebach Instituut tot het verleden.

In het Universitair Medisch Centrum (UMCG) kunnen medewerkers bij het Wenckebach Instituut terecht voor verschillende soorten assessments en evaluaties. Denk hierbij aan IFMS, 360 graden feedback, training en docentevaluaties.

Voor artsen is er het IFMS-assessment. Met deze Multi Source Feedback in Scorion kunnen zowel de medisch specialist als de feedbackgevers digitaal een vragenlijst invullen. Na het invullen van de vragenlijsten kan het Wenckebach eenvoudig een rapport genereren. Dit rapport kan gedeeld worden met de medisch specialisten. Voor niet-medisch personeel hebben het Wenckebach Instituut en Scorion een compleet Selfservice platform ontwikkeld.

Medewerkers kunnen zich via de website van het Wenckebach registreren met de inlognaam en het wachtwoord van UMCG (Single Sign-On koppeling) en krijgen automatisch een account voor Scorion. Medewerkers kunnen vervolgens een 360 graden feedbacklijst invullen en een rapport genereren. En dit alles op een tablet, zonder hulp van een handleiding met de nieuwste generatie ScorionX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *