Flexibel, individueel en opbrengstgericht

Persoonlijke, flexibele en programmatisch getoetste leerprocessen kunnen met de traditionele portfolio-systemen niet uit de voeten. Daarvoor is een leerplatform nodig waarin de student centraal staat. Scorion, het platform voor persoonlijk en programmatisch toetsen, is bijzonder geschikt voor werkplekleren en stage-evaluaties. Het wordt om die reden ook toegepast bij pabo-opleidingen.

Het online platform Scorion is zeer geschikt voor onderwijs waarin het curriculum flexibel is en waar leeruitkomsten variëren en op verschillende manieren worden  beoordeeld. Niet voor niets wordt Scorion gebruikt in 75% van het medisch hoger onderwijs. Juist in dit onderwijs wordt al jarenlang gewerkt op een flexibele en individuele manier, met competenties, vaardigheden en leeropbrengsten.

Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van Scorion? Neem eens een kijkje bij onze cases. Hier laten we een greep uit onze klanten zien en wat we bij hen hebben geïmplementeerd.

Geïnteresseerd in een e-portfolio voor werkplekleren specifiek voor jouw pabo-opleiding? Klik hier voor meer informatie

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe werkt Scorion?

We hebben er al veel over gezegd, maar het mooiste is om het natuurlijk in het echt te zien. Daarvoor hebben we een webinar gemaakt waarin Roel en Robert laten zien waar Scorion voor ingezet kan worden maar ook hoe het werkt en wat het kan.

Deze instellingen werken al met Scorion

Wil je de brochure liever digitaal lezen? Dat kan natuurlijk ook. Klik op de brochure om deze te openen. Bekijk het filmpje hiernaast om meer te weten te komen over Scorion en haar veelzijdigheid aan functionaliteiten.

Kijk gerust nog verder op de site, er is nog veel meer informatie te vinden over Scorion.

Klik hier om naar de homepage van Scorion te gaan.

Kom in contact met ons

Postbus:
Postbus 2109
7420AC Deventer

Adres:
Keulenstraat 12
7418ET Deventer – Kaart

Telefoon:
+31 (0)570 – 23 45 67

E-mail:
info@parantion.nl

Of stuur een mail!