Gezichten achter Scorion: Renate

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Wie ben je?
Ik ben Renate, 35 jaar en geboren in Warnsveld. Mijn hele jeugdige leven heb ik aan de mooie rivier de IJssel gewoond. Daarna heb ik gestudeerd in Enschede, waar ik mij prima heb vermaakt in het studenten/verenigingsleven. Ik heb eerst de bachelor Onderwijskunde gedaan en daarna de master Bestuurskunde. Na mijn opleiding ben ik terecht gekomen bij de Politie Academie waar ik 2,5 jaar heb gewerkt. 8 jaar geleden kwam ik terecht bij Parantion. Mijn hobby’s zijn roeien, hardlopen, wielrennen en skiën. Verder hou ik van boeken lezen, series kijken, naar de bioscoop gaan, gezellig in de kroeg zijn, puzzelen, LEGO bouwen en piano spelen, eigenlijk zitten er veel te weinig uren in een dag.

Wat is je rol bij Parantion?
Momenteel ben ik onderdeel van een projectteam waar we de uitvoering/implementatie van klantprojecten doen en daarnaast ben ik senior productspecialist bij de afdeling Customer Care waar ik klanten help met diverse, uiteenlopende en uitdagende vraagstukken.

Als je op een feestje bent en je moet aan iemand uitleggen “wat is Parantion voor een bedrijf?” Wat zeg je dan?
Als ik Parantion moet omschrijven dan is het net 1 grote familie, waar collega’s ontzettend loyaal zijn aan elkaar en altijd voor elkaar klaar staan. De meeste collega’s zijn niet alleen collega’s maar zijn meer. Over wat Parantion doet vertel ik vaak dat we een digitale portfolio tool Scorion hebben ontwikkeld voor mbo’s, hogescholen en universiteiten. Zoals voor de coassistent die vroeger met alle mappen onder zijn/haar arm van het ene ziekenhuis naar het andere ging. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, alles staat online en hij/zij kan hier altijd in werken en wijzigingen maken. Daarnaast hebben we ook een tool voor basisschoolkinderen met een rugzakje, namelijk het Groeidocument en hebben we een online enquête tool.

Op welke momenten in de afgelopen 8 jaar, ben jij het meest trots?
Ik ben wel erg trots op de band die je met klanten opbouwt, dat je af en toe een iets persoonlijker gesprekje en interesse hebt in de persoon met wie je veel contact hebt. De samenwerking tussen collega’s is erg fijn, ook als er een probleem opgelost moet worden.

Wat hoop je voor de toekomst?
Ik hoop dat we binnen het bedrijf persoonlijk contact kunnen blijven houden, de samenwerking met elkaar is echt heel fijn en dat we ook zo persoonlijk richting klanten kunnen blijven, dat vind ik echt toegevoegde waarde hebben. Ook hoop ik voor de toekomst dat het werk wat ik doe zo afwisselend kan blijven, dat maakt het zo uitdagend en leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *