Gezichten achter Scorion: Mathilde Sanders

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Even voorstellen
Ik ben Mathilde Sanders. Ik heb twee kinderen, ben pas getrouwd en ik woon in Didam. Ik heb veel verschillende hobby’s: van klussen tot bakken en koken, maar ook festivals bezoeken met mijn vriendinnen en tuinieren.

Ik werk inmiddels 7 jaar bij Parantion, waar ik nu teamleider Consultancy en Delivery ben. Dat betekent dat ik de consultants aanstuur bij hun dagelijkse werkzaamheden en dat ik zorg dat de projecten worden opgeleverd volgens de gewenste kwaliteit en deadlines.

Het leukste aan mijn functie vind ik…
…dat ik veel uitdaging heb en daardoor geprikkeld blijf. Mijn functie vraagt namelijk twee dingen van mij: als wij als team ergens een oplossing voor moeten zoeken, dan moeten wij snel schakelen en moet ik dus ook snel schakelen. Daarnaast vraagt mijn functie dat ik steeds vooruit blijf kijken en strategische beslissingen moet maken voor de toekomst, zowel intern als extern.

Het leukste aan het werken bij Parantion vind ik…
…de ruimte die je krijgt om je werk te kunnen doen en het feit dat je je steeds kunt blijven ontwikkelen. Ook de afwisseling binnen het gebied waarop je bezig bent, heel oplossingsgericht werken en het kunnen dromen over de toekomst. Die combinatie is erg leuk. Verder is Parantion een heel warm bedrijf, het heeft een familie-achtige sfeer en je mag zijn wie je bent. Dat vind ik ook erg fijn.

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast?
Ik ben enthousiast over het invoeren van de projectteams. In deze projectteams werken collega’s van verschillende afdelingen in één team, waardoor mensen beter samen kunnen werken. We kunnen nu echt werken aan kwaliteitsverbetering. En, bij Development herhaalt dit traject zich, daar zijn ze zich nu ook aan het professionaliseren. Dat is heel herkenbaar en mooi om te zien.

Wat hoop je voor de toekomst?
Dat we mogen groeien als organisatie, maar dat we de identiteit van Parantion, zoals we die nu hebben, niet uit het oog verliezen: de sfeer, iedereen die welkom is en het respecteren van collega’s zodat ze kunnen zijn wie ze zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *