Gezichten achter Scorion: Marlijn Vrielink

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Even voorstellen:
Ik ben Marlijn Vrielink en ik ben 29 jaar oud. Buiten mijn werk bij Parantion, kook ik graag, ga ik vaak padellen met vriendinnen en doe ik leuke dingen met familie en vrienden.

Binnen Parantion ben ik onderwijskundig consultant. Wanneer onderwijsinstellingen besluiten om met Scorion te gaan werken, kom ik in beeld. Mijn rol is om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar Scorion. Dit betekent dat ik met de klant praat over hun onderwijsprocessen, welke formulieren ze nodig hebben, hoe dashboards moeten worden ingericht en nog veel meer. Samen met mijn collega’s maken we dan een plan en zorgen we ervoor dat Scorion past bij hun ideeën.

Het leukste aan mijn functie vind ik…
De variatie. Ik werk met mensen van verschillende opleidingen die elk hun eigen kijk hebben op onderwijs. Bovendien houd ik van de afwisseling in mijn werk, of het nu gaat om klantafstemming, plannen maken, of samen met collega’s dashboards bouwen. Het feit dat ik iets creëer dat daadwerkelijk wordt gebruikt door instellingen, studenten en begeleiders, maakt mijn werk nog leuker!

Het leukste aan werken bij Parantion vind ik…
Dat het een relatief klein bedrijf is. Hierdoor hebben we nauwe contacten met onze collega’s en kunnen we gemakkelijk met elkaar sparren. We delen niet alleen professionele momenten, maar ook informele, zoals gezellig samen lunchen of borrelen. Het is de combinatie van een echt team, de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en het uitdagende werk dat het werken bij Parantion zo fijn maakt.

Over welke veranderingen of vernieuwingen ik het meest enthousiast ben:
De manier waarop we nu werken in projectteams. Deze aanpak zorgt voor meer overzicht in onze projecten en brengt ons dichter bij elkaar. We hebben kortere communicatielijnen en werken nog beter samen. Hierdoor is meer verbondenheid ontstaan en zijn we meer op elkaar afgestemd. Ik ben blij met hoe deze verandering heeft uitgepakt.

Ik hoop voor de toekomst…
Dat Parantion en Scorion blijven groeien, zowel in omvang als expertise. We willen blijven bijdragen aan de vernieuwing van het onderwijs en flexibeler leren voor studenten mogelijk maken. Ik hoop dat we met Scorion kunnen helpen bij het realiseren van de mooie onderwijsplannen die er zijn en dat ons portfolioplatform een essentieel hulpmiddel wordt in het onderwijs.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *