Gezichten achter Scorion: Anne Blom

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Wie ben je en wat is jouw rol bij Parantion, het bedrijf achter Scorion?
Ik ben Anne Blom, 27 jaar en werk nu 2,5 jaar als HR-adviseur bij Parantion. Mijn hobby’s zijn tennissen, gezelligheid en klussen. 5 jaar geleden hebben we een klushuis gekocht en daar zijn we nog druk mee bezig.

Als je op een feestje staat en iemand vraagt aan je: ‘Jij werkt toch bij Parantion, wat is dat voor een bedrijf?’, wat antwoord je dan?
Meestal antwoord ik dan: Ik werk bij een IT-bedrijf en we maken software voor met name medisch hoger onderwijs en universiteiten. Wij doen eigenlijk alles van het verkopen van onze portfolio’s, het maken, het implementeren en we zorgen voor de aftercare van ons Scorion portfolio. Hierdoor hebben we ook veel verschillende mensen in dienst, dat maakt het ook erg divers en leuk vind ik.

Wat zijn de leukste kanten van je functie?
Het leuke aan mijn functie is dat we een relatief klein bedrijf zijn, 40 medewerkers, waarbij heel veel aspecten van HR bij mij terecht komen. Ik leer hier heel veel op heel veel verschillende gebieden. Zo blijf je overal bij betrokken en iedereen weet ook de weg naar mij te vinden als ze bepaalde vragen hebben.

Wat vind je het leukst aan het werken binnen Parantion?
Het leukste aan het werken binnen Parantion vind ik dat er heel veel mogelijk is, niets is te gek, elk idee waarmee je komt wordt serieus in overweging genomen. Eigen initiatieven worden erg gewaardeerd. Verder zijn de collega’s en de teams erg leuk om mee samen te werken. Naast heel hard werken doen we ook heel veel leuke dingen samen, zo vieren we uitgebreid kerst met z’n allen en lunchen we iedere dag samen. Het is een heel informeel bedrijf, daardoor zijn er veel leuke momenten naast het werk.

Over welke veranderingen of vernieuwingen ben je het meest enthousiast?
De professionalisering en dan voornamelijk op HRM gebied. We zijn natuurlijk ooit als startup begonnen en de afgelopen jaren hebben we echt een grote slag gemaakt. Ook hoe wij denken over het werken, zo wordt de inrichting van het nieuwe pand volledig ingericht op het hybride werken en is werken vanuit het buitenland ook mogelijk. We proberen altijd vanuit de medewerker te denken.

Wat hoop je voor de toekomst?
Dat we blijven wie we zijn, ik zou het wel leuk vinden als we blijven doorgroeien maar dat we daarnaast wel het contact en de aansluiting met de medewerkers houden. En natuurlijk dat er ruimte blijft voor dingen zoals kerstdagen, een paasontbijt, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *