Een (zonnige) terugblik op de Scorion Expertgroep!

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als Nieuws

Allemaal hebben we de afgelopen twee jaar vooral veel achter ons beeldscherm gezeten, zo ook met de Scorion Expertgroep, wat waren we dan ook blij om elkaar eindelijk weer fysiek te zien! Het weer alleen al beloofde dat het een mooie dag zou worden, al was het misschien wel iets te warm…

De Scorion Expertgroep begon met een heerlijke lunch bij PUNT in Deventer en na een voorstelrondje was het woord aan Sofie Zonneveld en Mieke van Eenbergen om ons eens mee te nemen in programmatisch toetsen en Scorion bij de opleiding Ergotherapie van Hogeschool Rotterdam. Zo kwam bijvoorbeeld aan bod dat studenten, voor de uitrol van programmatisch toetsen, vooral bezig waren met studiepunten behalen en niet met feedback; ‘bij meer dan een 5,5 kijk ik niet naar mijn beoordeling’. Maar ook hoe Scorion heeft geholpen het hele proces met betrekking tot programmatisch toetsen te digitaliseren, van papier naar Scorion!

Daarna was het aan onze lead front-end developer Kris Minkjan om de Scorion experts mee te nemen in de Future of Scorion. Waar werken we momenteel aan om de gebruikservaring te verbeteren en hoe ziet dit er achter de schermen uit? Zo had Kris het over één van onze projecten; het toegankelijk maken van Scorion voor visueel beperkten. Roel Smabers nam het stokje over en nam de experts mee in de studentenprojecten bij Parantion en hoe dit ons innovatief houdt.

Vervolgens was het woord aan Simone de Keijzer en Robert Smeenk om nieuwtjes, zoals de SURF aanbesteding, en de roadmap te delen zodat iedereen weer op de hoogte is van de ontwikkelingen. Ook één van onze consultants kreeg het woord, we vroegen aan Marlijn Vrielink; ‘wat is nou een project wat jou echt is bijgebleven?’ Marlijn nam ons hierbij mee in het CZO Flex EPA portfolio en de uitdagingen die kwamen kijken bij dit project.

Ten slotte gingen de experts in groepjes samen zitten om te bespreken welke wensen er nog  zijn en dit aan ons terug te koppelen. Daarna was het toch echt wel tijd voor een verfrissende versnapering en een wandeling naar het nieuwe pand..!

Tot 26 januari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *