Lunchpotcake

De ingrediënten die je nodig hebt:
• 1 banaan
• 1 ei
• Mespuntje bakpoeder
• 10 gr bloem
• 1 tl. cacaopoeder
• 2 tl. suiker
• 1 tl. poedersuiker

Bereidingswijze
• Prak de banaan met een vork en meng met ei, bakpoeder, bloem, cacaopoeder en suiker.
• Schep het beslag in de lunchpot en laat 2-3 minuten in de magnetron op 800 watt garen (zonder deksel).
• Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Overnight oats met appel en kaneel

De ingrediënten die je nodig hebt:
• 50 g havervlokken
• 15 g rozijnen
• 200 ml melk
• 1 appel
• 10 g pecannoten
• 1 snufje kaneel

Bereidingswijze
• Doe de havervlokken met de rozijne en melk in de lunchpot, goed roeren, sluiten en een nacht in de koelkast leggen.
• Snij de appel in kleine plakjes
• Hak de pecannoten grof.
• Voeg 3/4 van de appelschijfjes toe aan de Overnight Haver. Serveer met de overige appelschijfjes, de noten en wat kaneel.

Overnight Oats met blauwe bessen

De ingrediënten die je nodig hebt:
• 1 el kaneel
• 1 tl vanille poeder
• 50 gram havermout
• 240 ml plantaardige melk
• Handvol blauwe bessen
• 1 el cacao nibs

Bereidingswijze
• Voeg de avond van te voren alle
ingrediënten in de lunchpot.
• Roer alles goed door elkaar en zet het de nacht in de koelkast.
• In de ochtend roer je alles nog een keer goed door elkaar.
• Garneer het met de cacao nibs en geniet van je overnight oats ontbijt!

Hummus met avocado

De ingrediënten die je nodig hebt:
• 1 klein potje kikkererwten
• 1 avocado
• 1/2 tl. paprikapoeder, 1 tl. komijn
• 2 el. tahin
• sap van 1/2 citroen
• extra: komkommer, wortel, paprika etc.

Bereidingswijze
• Snij de avocado in blokjes en voeg in de maatbeker samen met de kikkererwten, het paprikapoeder, tahin, komijn en de citroensap.
• Maal tot een gladde massa.
• Snij de komkommer, wortel en parika in reepjes en geniet van je hummus-dip!