Op dit moment maken al veel UMC’s gebruik van Scorion. Met name in het medisch onderwijs wordt Scorion breed toegepast. Zes van de acht Geneeskunde opleidingen in Nederland gebruik Scorion als e-portfolio. Daarnaast weten andere medische (vervolg)opleidingen steeds beter de weg naar Scorion  te vinden.

Bij diverse andere hogescholen en universiteiten wordt Scorion ook ingezet. Soms voor het afnemen van een peerfeedback, een 360 graden feedback of bijvoorbeeld een IFMS groepsfeedback. Naast studenten maken ook medewerkers uit het bedrijfsleven gebruik van Scorion, bijvoorbeeld bij het ondersteunen van de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Tot slot is het kwaliteitspaspoort in opkomst bij ziekenhuizen. Naast het kwaliteitspaspoort, waarin de bevoegd- en bekwaamheden van medewerkers inzichtelijk is, kan ook het privilegepaspoort gebruikt worden.

Onderstaande klanten maken al gebruik van Scorion. Bent u ook geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

De producten van Parantion zijn al bij veel klanten succesvol geïmplementeerd. De markers zijn onderverdeeld in kleuren, die staan voor verschillende branches.

  • Oranje: Onderwijs
  • Groen: Dienstverlening
  • Blauw: Non-profit
  • Rood: Advies en Consultancy