Digitaal IFMS-portfolio voor de medisch specialist

Als professionals zich willen ontwikkelen, is inzicht daarin onmisbaar. Bijvoorbeeld met behulp van een 360-graden feedback, een Persoonlijk Ontwikkel Plan of zelfreflectie heeft een professional dit inzicht. Maar hoe dan? De oplossing: Scorion. Scorion is een digitaal portfolio, dat het verzamelen, monitoren en analyseren van feedbackmomenten
eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Niet voor niets wordt Scorion al door veel medische organisaties ingezet als digitaal portfolio, kwaliteitspaspoort (JCI) of visitatie-instrument voor zorgprofessionals. De veelzijdigheid en de flexibiliteit van het online platform zorgen voor overzichtelijke formulieren en dashboards voor de professional zelf en voor de organisatie. Het digitaal portfolio kan ook eenvoudig worden gebruikt via de app op alle mobiele devices.

Geïnteresseerd in een Digitaal IFMS portfolio voor specialisten? Klik hier voor meer informatie

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van Scorion? Neem eens een kijkje bij onze cases. Hier laten we een greep uit onze klanten zien en wat we bij hen hebben geïmplementeerd.

Hoe werkt Scorion?

We hebben er al veel over gezegd, maar het mooiste is om het natuurlijk in het echt te zien. Daarvoor hebben we een webinar gemaakt waarin Roel en Robert laten zien waar Scorion voor ingezet kan worden maar ook hoe het werkt en wat het kan.

Kom in contact met ons

Postbus:
Postbus 2109
7420AC Deventer

Adres:
Keulenstraat 12
7418ET Deventer – Kaart

Telefoon:
+31 (0)570 – 23 45 67

E-mail:
info@parantion.nl

Of stuur een mail!