Ontwikkel je toekomst

De portfolio-app voor (toekomstige) professionals

MEER INFO?
Inloggen in je Scorion account? Klik hier!

ISO:27001

Veilig

Lees meer

De app

Jouw toekomst in data

Lees meer

Configureer

Creëer je eigen portfolio

Lees meer

Verbind

met de wereld

Lees meer

Scorion zorgt ervoor dat medische en onderwijskundige professionals goed zijn opgeleid. Scorion meet wat mensen doen en dat wat ze moeten kunnen doen, dat ze daarin ook bekwaam zijn. Alle huisartsen in Nederland worden bijvoorbeeld getoetst met behulp van Scorion. Zo blijft elke huisarts op de top van zijn kunnen en maakt hij/zij zo min mogelijk fouten.

Dit doet Scorion met behulp van verschillende modules  zoals zelf- en peerevaluaties, 360 graden feedback en IFMS groepsfeedback formulieren, privilege- en kwaliteitspaspoorten, toetsmodules en een compleet e-portfolio.

Elke module wordt op maat ingericht, naar jouw specifieke wensen. Alle verzamelde data, zowel kwalitatief als kwantitatief, zie je terug in de vorm van een dashboard of rapportage. Hierdoor is de voortgang en ontwikkeling in één oogopslag inzichtelijk.

Ook is Scorion ISO:27001 en NEN:7510 gecertificeerd. Dit houdt in dat er zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan en deze nooit aan andere partijen wordt verstrekt. De servers van Scorion staan op Nederlandse bodem waardoor privacy en veiligheid voor 100% gewaarborgd zijn.

Layer
Layer

Deze organisaties gebruiken Scorion!