Bildmodul

Scorion voor regulier onderwijs

In reguliere opleidingen wordt het steeds belangrijker dat studenten hun eigen leerproces zoveel mogelijk zelf kunnen bepalen. Door het verzamelen van feedback en het invullen van diverse assessments kunnen studenten bewijzen dat ze gekwalificeerd zijn voor hun toekomstige beroep.

Scorion in regulier onderwijs

Het onderwijs in reguliere opleidingen wordt steeds individueler en flexibeler. Studenten bepalen steeds vaker zelf hun eigen leerproces en hun eigen leertempo. Scorion begeleidt de studenten digitaal door hun opleiding. Door het verzamelen van feedback, het doorlopen van assessments en beoordelingsgesprekken, krijgen onderwijsinstellingen, begeleiders en de studenten zelfs een steeds beter inzicht in hun eigen ontwikkeling.

Hoe wordt Scorion in het regulier onderwijs gebruikt?

Slide Digitaal portfolio voor programmatisch toetsen binnen de Pabo-opleiding De studenten van de PABO opleiding verzamelen feedback op verschillende bekwaamheden en de onderliggende bekwaamheidseisen. De verzameling van feedback geeft de studenten inzicht in hun eigen ontwikkeling. Op verschillende dashboards kunnen ze hun eigen voortgang op elk ogenblik inzien.
Meer lezen

Heb je een vraag?

We helpen je graag

Neem contact op
[contact-form-7 404 "Not Found"]