Bildmodul

Scorion voor medisch onderwijs

In het medisch onderwijs wordt Scorion al jarenlang gebruikt door Geneeskunde, tandheelkunde-studenten en AIOS’sen in verschillende toepassingen zoals EPA-formulieren, Programmatisch toetsen, 360-feedback, IFMS, KPB en nog veel meer.

Scorion in medisch onderwijs

Met name medische opleidingen lopen met het gebruik van individueel en flexibel onderwijs voorop. De belangrijke onderwijskundige veranderingen die deze ontwikkeling aanjagen zijn ‘Programmatisch Feedback’ en ‘Entrustable Professional Activities’ (EPA’s). Met Scorion hebben de student en de begeleider altijd en overal een actueel beeld van de vorderingen in de opleiding. De feedback, opdrachten of toetsen worden met slimme, veilige en gebruiksvriendelijke apps in het platform opgenomen.

Hoe gebruiken medische instellingen Scorion?

Slide Implementatie op afstand – Macquarie University Australia
EPA’s (Entrustable Professional Activities) worden ook gebruikt in Australië. De studenten van de Macquarie University gebruiken Scorion om DOPS, MiniCEX en vele andere formulieren in te vullen die nodig zijn voor programmatisch toetsen.
Meer lezen
Slide Digitaal Epa-portfolio Geneeskunde bij UMC Utrecht Tijdens de coschappen verzamelen studenten feedback in de vorm van observaties en casusbesprekingen en werken studenten aan het behalen van EPA-bekwaamverklaringen om hun opleiding af te ronden. Meer lezen Slide E-portfolio Master Geneeskunde bij het Radboudumc Het Radboudumc biedt studenten een digitaal portfolio waarbij zij tijdens hun coschappen makkelijk, snel en veilig feedback kunnen vragen. Meer lezen Slide EPA's in de masterkliniek Tandheelkunde Radboudumc Masterstudenten van het Radboudumc Tandheelkunde verrichten allerlei handelingen die digitaal in Scorion worden vastgelegd. Meer lezen

Heb je een vraag?

We helpen je graag

Neem contact op
[contact-form-7 404 "Not Found"]