Clean sheet 2019

Toen de mist in de vroege en eerste uren van 2020 was opgetrokken, hebben wij kunnen concluderen dat onze infrastructuur en applicaties (o.a. Scorion, Easion, Groeidocument) in 2019 een “clean sheet” hebben gehaald door 0.00 minuten/seconden ongepland down te zijn. Een zeer knappe prestatie.

Zeker wanneer je bedenkt dat in het eerste weekend van oktober de gehele infrastructuur (groot aantal web- en databaseservers, databases, testmachines, etc.) fysiek naar nieuwe hardware is verplaatst. We draaien nu op een private virtual cloud oplossing van onze hosting partner. Hierdoor zijn wij nog flexibeler geworden in het opschalen en is de performance qua snelheid nog hoger geworden.

Natuurlijk waren wij in 2019 wel eens even, gepland, “out-of-office”. Maar dat hoort nu eenmaal bij een Software as a Service (SaaS) oplossing. Op naar een clean sheet in 2020!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5c5c5c;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}