360-graden feedback bij Wenckebach Instituut – UMCG

Alle medewerkers van het UMCG kunnen 24/7 een 360 graden feedback portfolio aanmaken. Snel, eenvoudig en veilig. Self service model noemen we dat!

Het Wenckebach instituut gebruikt Scorion voor verschillende assessments. Onder andere IFMS, 360-graden feedback, KPBO en de opleidingsthermometer worden allemaal met Scorion ondersteund. Door het Self-service model voor medewerkers zijn beheerwerkzaamheden voor het Wenckebach verleden tijd.

Binnen het UMCG kunnen medewerkers verschillende typen assessments en evaluaties afnemen bij het Wenckebach Instituut. Denk hierbij aan IFMS, 360 graden feedback, opleidings- en opleidersevaluaties.

Voor medici is er het IFMS-assessment. Door middel van een Multi Source Feedback in Scorion kunnen zowel de medisch specialist als de feedbackgevers digitaal een vragenlijst invullen. Nadat de vragenlijsten zijn ingevuld kan eenvoudig door het Wenckebach een rapportage worden gegenereerd en kan het worden gedeeld met de medisch specialist.

Voor niet-medici hebben het Wenckebach instituut en Parantion een volledig Self-service platform ontwikkeld. Medewerkers kunnen via de website van het Wenckebach zich registreren middels inlognaam en wachtwoord van UMCG (Single Sign-On koppeling) en ontvangen automatisch een account voor Scorion. Vervolgens kunnen medewerkers zelf een 360 graden feedback lijst invullen en uitzetten en een rapportage genereren. En dat allemaal op een tablet, zonder behulp van handleiding met de nieuwste generatie ScorionX.

Heb je een vraag?

We helpen je graag

Neem contact op


    Alle cases

    Geïnteresseerd in een andere case?